|
 | |  |
 |
| Tv Shqip onlin,mbi 200 kanale-SHqipëri,Kosovë,Çamëri |
|
vangeli
|
Data: E Dielë, 15/02/2009, 20:48 | Mesazhi # 11
|
|
Kapterr
Mesazhet: 37
Reputacioni:
0
Statusi: Jashtë linje
|
Bravo,Vangjo!
|
|
|
|
| |
|
BLeRo
|
Data: E Dielë, 15/02/2009, 21:45 | Mesazhi # 12
|
Kolonel
Mesazhet: 168
Reputacioni:
0
|
Nuk i ule njerzit une Vangjo gabim e ke por vetem keshill i dhash sepse edhe une me pare beja gabime te tilla. dhe mos u nxej se nuk ben sepse pastaj ke nevoj per nje gote uje.
***PeJa Ime Me E BuKuRa***
|
|
|
|
| |
|
riki0000
|
Data: E Dielë, 15/02/2009, 22:31 | Mesazhi # 13
|
Ushtar
Mesazhet: 8
Reputacioni:
0
|
BLERO THOT NUK ESHTE MIR,,,,, A VET QET WEBSITE TE FILMAVE SHPESH BLERO LEXO RREGULLOREN 13 ,,,,,Rregulla nr. 13 13- Reklamimi i uebsiteve te tjera, kopjimi i materialeve nga siti dhe publikimi i tyre në site të tjera është i ndaluar.
|
|
|
|
| |
|
dorjan1976
|
Data: E Hëne, 16/02/2009, 02:57 | Mesazhi # 14
|
Administrator
Mesazhet: 441
Reputacioni:
10
|
Djema problemi eshte qe une ne sit kam lene disa moderatore dhe njeri prej tyre eshte Enveri,sipas rregullores qe eshte ne sit ai e ka zbatuar ate.Cdo nderhyrje e cdo lloj moderatori nuk duhet te diskutohet edhe vendin e tij nuk e ze asnje anetar persa i perket nderhyrjes se tyre.Blero ,indriti ,hasani e ku di une shprehin nje mendim personal qe une nuk mund tja ndaloj po ate qe une shoh me vlere eshte vetem vendimi i nje moderatori. Nqse keni ndonje ankese ndaj cdo lloj padrejtesie qe ju e quani te tille mjafton te me lajmeroni mua me nje mesazh privat. Ne kete rast kjo teme mbyllet.
|
|
|
|
|
|  |
 | |  |
|
|
|
|
|