Forum
E Hëne, 23/11/2009, 04:17
Welcome vizitor | RSS
Tv Shqip,Filma Shqip,Humor Shqip
Main | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum » Infomacione » Informacione per tv Shqip » Tv Shqip onlin,mbi 200 kanale-SHqipëri,Kosovë,Çamëri
Tv Shqip onlin,mbi 200 kanale-SHqipëri,Kosovë,Çamëri
vangeli Data: E Dielë, 15/02/2009, 20:48 | Mesazhi # 11
Kapterr
Mesazhet: 37
Reputacioni: 0
Statusi: Jashtë linje
Bravo,Vangjo!

BLeRo Data: E Dielë, 15/02/2009, 21:45 | Mesazhi # 12
Kolonel
Mesazhet: 168
Nuk i ule njerzit une Vangjo gabim e ke por vetem keshill i dhash sepse edhe une me pare beja gabime te tilla. dhe mos u nxej se nuk ben sepse pastaj ke nevoj per nje gote uje. biggrin biggrin biggrin biggrin

***PeJa Ime Me E BuKuRa***

riki0000 Data: E Dielë, 15/02/2009, 22:31 | Mesazhi # 13
Ushtar
Mesazhet: 8
BLERO THOT NUK ESHTE MIR,,,,, A VET QET WEBSITE TE FILMAVE SHPESH

BLERO LEXO RREGULLOREN 13 ,,,,,Rregulla nr. 13
13- Reklamimi i uebsiteve te tjera, kopjimi i materialeve nga siti dhe publikimi i tyre në site të tjera është i ndaluar.

dorjan1976 Data: E Hëne, 16/02/2009, 02:57 | Mesazhi # 14
Administrator
Mesazhet: 441
Reputacioni: 10
Djema problemi eshte qe une ne sit kam lene disa moderatore dhe njeri prej tyre eshte Enveri,sipas rregullores qe eshte ne sit ai e ka zbatuar ate.Cdo nderhyrje e cdo lloj moderatori nuk duhet te diskutohet edhe vendin e tij nuk e ze asnje anetar persa i perket nderhyrjes
se tyre.Blero ,indriti ,hasani e ku di une shprehin nje mendim personal qe une nuk mund tja ndaloj po ate qe une shoh me vlere eshte vetem vendimi i nje moderatori.
Nqse keni ndonje ankese ndaj cdo lloj padrejtesie qe ju e quani te tille mjafton te me lajmeroni mua me nje mesazh privat.

Ne kete rast kjo teme mbyllet.

Forum » Infomacione » Informacione per tv Shqip » Tv Shqip onlin,mbi 200 kanale-SHqipëri,Kosovë,Çamëri
Page 2 of 2«12
Search:

Tag Board
500

Statistics

Login form
E-mail:
Password:

Site friends
  • Create your own site

• Copyright MyCorp © 2009