|
 | |  |
 |
| Tv shqip-live ,webtv(tvrrjeti) |
|
mserri
|
Data: E Mërkurë, 04/02/2009, 15:51 | Mesazhi # 51
|
|
Ushtar
Mesazhet: 8
Reputacioni:
0
Statusi: Jashtë linje
|
Une ne radhe te pare dua te falenderohem per mundesine qe na jepet per ti ndjekur keto kanale edhe keshtu si janeme sherbimin vullnetmire te organizatorve. Per vete do te isha gati te paguaja per nje pakete te mire, por me kusht qe cmimi te ishte i arsyeshem, dhe sherbimi te punonte ne cdo kohe. Une e kuptoj se per te realizuar kete kerkohet nje pune cilesore dhe investime qe do te perballoheshin nga abonimet. Respekte,
|
|
|
|
| |
|
malesia
|
Data: E Mërkurë, 04/02/2009, 22:06 | Mesazhi # 52
|
|
Ushtar
Mesazhet: 11
Reputacioni:
0
|
a jane fale apo me pages
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Enjte, 05/02/2009, 00:08 | Mesazhi # 53
|
Gjeneral Major
Mesazhet: 311
Reputacioni:
19
|
Përshëndetje Malësia Këtë mesazh Quote a jane fale apo me pages e ke shkruar edhe këtu, të shtunën datë 31/01/2009 në ora 16:16. Përgjigja është që programi është falas. Ajo që doja të të thoja unë është që me të vërtetë në këtë forum,si dhe në shumë të tjerë, bashkëpunimi midis anëtarëve duhet të jetë gjithmonë në vendin e parë por kjo nuk do të thotë që mos të bëhet asnjë përpjekje personale për të kuptuar se për ç'farë po flitet. Kjo temë ka 6 (gjashtë) faqe dhe nuk më duket e drejtë që pa lexuar as edhe një rresht më parë Ti,pretendon një përgjigje dhe jo vetëm por e kërkon atë me ngulm duke e përsëritur pas 48 orësh të njëjtën pyetje. Prandaj herë tjetër kërko përgjigjen e pyetjeve të tua në faqet e forumit dhe pastaj nëse nuk e gjen pyet të tjerët.
Ti, Shqipëri, me jep nder, me jep emrin Shqipëtar
|
|
|
|
| |
|
interisti16
|
Data: E Mërkurë, 11/02/2009, 02:25 | Mesazhi # 54
|
|
Nen kolonel
Mesazhet: 116
Reputacioni:
0
|
Account suspended Account for domain www.watchalbania.tv has been suspended
|
|
|
|
| |
|
interisti16
|
Data: E Mërkurë, 11/02/2009, 02:34 | Mesazhi # 55
|
|
Nen kolonel
Mesazhet: 116
Reputacioni:
0
|
mua me thote qe ske shume kredite
|
|
|
|
| |
|
TONI1983
|
Data: E Mërkurë, 11/02/2009, 11:14 | Mesazhi # 56
|
Oficer
Mesazhet: 57
Reputacioni:
0
|
eshte program i vlershem vetem se kur mbaron afati TRIAL nuk hapet me pa u abonuar
^^respekte^^
|
|
|
|
|
|  |
 | |  |
|
|
|
|