|
 | |  |
 |
| Tv shqip-live ,webtv(tvrrjeti) |
|
Pejani
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 13:39 | Mesazhi # 41
|
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni:
3
Statusi: Jashtë linje
|
Pershendetje te nderuar per fat te keq zoterinjte prap e qkyqen nga rrjeti"Tv-rrjeti"nuk na mbetet gje tjeter perpos te presim kohe me te mira PS:Kam provuar te gjitha metodat por tek une eshte out !! Perkunder kesaj kemi TV-shqip ne faqen tone, qe do te na kenaqin edhe me tutje
Krenar qe jam Shqipetar
Mesazhi i modifikuar nga Pejani - E Premte, 30/01/2009, 14:02
|
|
|
|
| |
|
arti_82
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 16:00 | Mesazhi # 42
|
|
Kapterr
Mesazhet: 30
Reputacioni:
0
|
Shnosh se i kena tv qe na mundeson Dorjani me i pa. Respekt Dorjan.
|
|
|
|
| |
|
xxxboy
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 16:24 | Mesazhi # 43
|
|
Major
Mesazhet: 91
Reputacioni:
1
|
Website i kompanise qe oftronte webtv eshte suspendur. Si duket paskan falimentuar. Me ato cmime qe kishin vene nuk besoj se do donte te abonohej kush.
|
|
|
|
| |
|
uelijames
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 18:27 | Mesazhi # 44
|
Ushtar
Mesazhet: 7
Reputacioni:
0
|
i dashur kolonel.ceshtja eshte se sikur thashe me pare, qe kete program e pata sugheryar une.une e pata hapur kete program rastesisht vjet ne pranvere te 2008.edhe e pata per tre dite sic edhe thote aty por ne fakt zgjati me shume se gjashte muaj .pastaj fillonte te kerkonte per kredi.e pata istaluar edhe c'instaluar disa here programin nga kompjuteri mirepo prape s'punonte.tani qe e provova prape u hap vetem per tre dite edhe u mbyll prape.e provova por me jepte error.arsyeja qe u merzita ishte se dikush kerkoi ndonje web-site qe jep ndeshje te kombetares.edhe une sugjerova ke site ashtu edhe nje tjeter.mirepo komenti im u fshi pasi nuk mund te jepja sugjerime te siteve te tjera, nderkohe qe shume komente nga anetare te ndryshem permbajne adresa sitesh te tjera.kjo ishte ajo qe me nervozoi.pasi kishte nje rregull per mua edhe nje rregull per te tjeret.megjithate web-tv tani eshte mbyllur, nuk punon me.a ka ndonje qe mund te na sugjeroje ose gjeje nje link per top-channel?pasi kam kerkuar shume por asnj nuk del persembari vetem hap rrokum, besa edhe vizion plus edhe alsat.nese keni link ju lutem na e beni publik .pershendetje te gjitheve.
pizzaexpress
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 19:18 | Mesazhi # 45
|
Gjeneral Major
Mesazhet: 311
Reputacioni:
19
|
Uelijames ka shkruar : Quote arsyeja qe u merzita ishte se dikush kerkoi ndonje web-site qe jep ndeshje te kombetares.edhe une sugjerova ke site ashtu edhe nje tjeter.mirepo komenti im u fshi pasi nuk mund te jepja sugjerime te siteve te tjera, nderkohe qe shume komente nga anetare te ndryshem permbajne adresa sitesh te tjera.kjo ishte ajo qe me nervozoi.pasi kishte nje rregull per mua edhe nje rregull per te tjeret. Mirëmbrëma Uelijames Po të shkruaj unë meqë isha unë si moderator ai që ndërmora një veprim të tillë duke të shpjeguar arsyet e veprimit tim me një PM. Më vjen keq që Ju jeni mërzitur nga një fakt i tillë dhe njëkohësisht dua të të falenderoj për korrektesën që tregon kur thua që komenti im u fshi pasi nuk mund te jepja sugjerime te siteve te tjera sepse kjo tregon që nuk të është bërë asnjë keqtrajtim,thjesht është zbatuar rregullorja e forumit. Sa për pjesën tjetër të komentit tënd,kur ti shkruan që : kishte nje rregull per mua edhe nje rregull per te tjeret. nuk dua të mendoj që Ti,vetë, e beson një gjë të tillë. Arsye se pse mendoj kështu është sepse nuk besoj që Ti,vetë, mendon që fryma e këtij forumi është ndarja e anëtarëve në anëtarë miq dhe jo miq,me të parët kulaçin dhe me të dytët kërbaçin. Jam i sigurt se jo vetëm Ti po kushdo që do të mendonte kështu do të ikte një orë e më parë nga ky forum. Arsye pse unë mendoj kështu është fakti që nuk dua të besoj se Ti nuk e kuptuar që ngritja e këtij websiti nga ana e webmasterit,bashkpunimi me të nga ana ime dhe disa të tjerëve qofshin këta moderatorë apo anëtarë të thjeshtë,bëhet mbi baza vullnetare,duke harxhuar kohën tonë të lirë pa asnjë lloj shpërblimi monetar,kënaqsia jonë është thjesht morale dhe asgjë më tepër. Për këtë arsye është e pamundur një vëzhgim i forumit 24 orë në ditë,rrjedhimisht , nuk dua në asnjë moment të vë në dyshim fjalën tënde kur thua shume komente nga anetare te ndryshem permbajne adresa sitesh te tjera mund edhe të ketë por TI,vetë, në rradhë të parë,pikërisht duke u nisur nga fryma e bashkëpunimit që duhet të përshkojë këtë sit,nuk ke shpenzuar as edhe një shkronjë të vetme drejtuar këtyre anëtarëve,le më pastaj të lajmërosh moderatorin e rradhës. Shiko Uelijames,një forum nuk mbahet në këmbë nga frika e një moderatori polic,por nga bashkëpunimi midis anëtarëve të tij. Ankesat të drejta apo të padrejta qofshin ndihmojnë në ecjen përpara se ç'do gjë ka anën e saj të mirë, por bashkëpunimi midis anëtarëve është i vetmi mjet për ta bërë forumin,një vend të këndshëm për të gjithë.
Ti, Shqipëri, me jep nder, me jep emrin Shqipëtar
|
|
|
|
| |
|
arlind44
|
Data: E Premte, 30/01/2009, 19:46 | Mesazhi # 46
|
|
Ushtar
Mesazhet: 1
Reputacioni:
0
|
NUK PUNON ME TV RJETI, ME SA DUKET E KAN HEQUR NE TERSI WEB FAQEN http://www.watchalbania.tv/` a ka ndojeri qe ka ndonje tjeter informacion rreth kesaj...
lindi
|
|
|
|
| |
|
aldonaldo
|
Data: E Shtunë, 31/01/2009, 06:51 | Mesazhi # 47
|
|
Oficer
Mesazhet: 78
Reputacioni:
0
|
e mbyllen prape qe ju mbyllte ishalla
|
|
|
|
| |
|
malesia
|
Data: E Shtunë, 31/01/2009, 16:16 | Mesazhi # 48
|
|
Ushtar
Mesazhet: 11
Reputacioni:
0
|
a jane fale keto kanale apo duhet te paguanj
|
|
|
|
| |
|
zylfo
|
Data: E Martë, 03/02/2009, 00:12 | Mesazhi # 49
|
|
Major
Mesazhet: 84
Reputacioni:
0
|
me dasht me pa tv rrjeti asht si melujt rrenash se punan vetem tre dit e spunan ma ceshtja qenran ktu e para , kanalet shqiptare i keni ktu te kja faqe e me kualitet shum te mir e dyta, neshjet e kampionateve te huja e i keni ktu se itu i shaf edhe un, shifni edhe ju se sjeni burra ma te mir, tash noshta shofim edhe komtaren njaty se me ca pash ishin shum kanale qe kishte vu dori e treta,kush dejn me pa top chanel tshkojn ne shqipni e ta shofin ose ma e thjeshta bleni digitalb edhe e funit, po ça kujtoni ma se asht zyra karitasit ktu a ,dona kyt dona kyt ,hajt mar se boll keni sa te pa ngishem jena na shqiptart tana mi pas me ju vu tan kanalet prap thoni kergja puna jote dori sna ke vu edhe da kanale lokale (te qyteteve ku keni le)
|
|
|
|
| |
|
buci74
|
Data: E Martë, 03/02/2009, 00:39 | Mesazhi # 50
|
|
Major