Forum
E Hëne, 23/11/2009, 04:37
Welcome vizitor | RSS
Tv Shqip,Filma Shqip,Humor Shqip
Main | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Programe » programe te ndryshme » Skype 4/ final version
Skype 4/ final version
Pejani Data: E Hëne, 12/01/2009, 18:42 | Mesazhi # 1
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni: 3
Statusi: Jashtë linje
biggrin Te nderuar ketu e keni programin e njohur "Skype 4" ne final version,uroj te ju pelqej biggrin

Gjuha Gjermane

Skype 4/ final

Gjuha Angleze

Skype 4/final

Krenar qe jam Shqipetar

Mesazhi i modifikuar nga Pejani - E Hëne, 09/02/2009, 18:21

Timi Data: E Shtunë, 31/01/2009, 04:52 | Mesazhi # 2
Ushtar
Mesazhet: 6
Reputacioni: 0
Flm shum

vangeli Data: E Dielë, 08/02/2009, 23:21 | Mesazhi # 3
Kapterr
Mesazhet: 37
Mirembrema zoti Pejani!E zbrita SKYPE 4 dhe e instalova dhe m'u duk shume i kompletuar.Bile ne vendin qe jam une,nje dite ne lajme i bene reklame si nje program shume i mire persa i perket shpejtesise ne komunikimin me figure dhe ze.Por sapo e ve ne aktivitet,INT me iken dhe me vjen,gje qe me pengon jo vetem ne komunikim por edhe ne pune!Mos dini ndonje zgjidhje per kete.(Une kam modem ruter Speedstream Siemens400)Faleminderit!

Pejani Data: E Hëne, 09/02/2009, 18:01 | Mesazhi # 4
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni: 3
biggrin Pershendetje i nderuar Vangeli pasi ky problem me duket me shume i natyres se konfigurimit te PC-suaj(per mendim timin nuk ka te beje me Skype)do te kisha propozuar qe te zbresesh edhe programin final qe ka dale nga Skype sepse ky qe postova ka qene nje Beta Version(version ne perpunim e siper)e qe ka per qellim te gjeje dobesite dhe te mirat e programit ne fjal. Ja ketu mund te zbresesh Versionin final.Kalo mire.

Skype 4 final

PS:Pas zbritjes nuk ke nevoje te besh deinstalimin e versionit beta qe ke pasur, por vetem instalon versionin final !! biggrin

Krenar qe jam Shqipetar

vangeli Data: E Hëne, 09/02/2009, 19:11 | Mesazhi # 5
Kapterr
Faleminderit shume per sqarimin!E zbrita ate qe me rekomanduat,por fatkeqesisht njelloj.S'prish pune,eshte ajo qe me sygjronit ne fillim:do jete ndonje difekt i Ruterit!!!???Me MSN dhe me ooVoo,deri diku punon,por jo me ndonje qartesi dhe kualitet te mire.Megjithate edhe nje here faleminderit!(Dhe ajo qe shkruani me te kuqe pashte qendron:Te jeni krenare qe jeni Shqipetare!)

vangeli Data: E Hëne, 09/02/2009, 22:41 | Mesazhi # 6
Kapterr
Perseri une jam,u bera pak i merzitshem per te njejten teme ,por arrita ta rregulloj:ishte tamam ne kofiguracionin e modemit.Tani punon shume mire INT me Skypen e atktivizuar.Tani e keqja qendron se nuk kam asnje shok ose te njohtur qe te kete Skype????!!!Pra do bej propagande tek ata qe ta zbresin edhe ata.Naten e mire dhe shume faleminderit! biggrin

Forum » Programe » programe te ndryshme » Skype 4/ final version
Page 1 of 11
Search:

Tag Board
500

Statistics

Login form
E-mail:
Password:

Site friends
  • Create your own site

• Copyright MyCorp © 2009