Forum
E Hëne, 23/11/2009, 04:53
Welcome vizitor | RSS
Tv Shqip,Filma Shqip,Humor Shqip
Main | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 3«123»
Forum » Rregullorja » Komente e sugjerime mbi sitin » Anëtarët
Anëtarët
valish Data: E Enjte, 30/10/2008, 23:22 | Mesazhi # 11
Oficer
Mesazhet: 64
Reputacioni: 0
Statusi: Jashtë linje
theadvent mendim i mir por un kisha sygjeruar qe antaret cili ka mundesi e cili ka njohri mbi kompjuterin te kontribuoj me cilesi dhe me vlera
ne cilat do fusha qe i ka parashtruar dori per ne.kjo i jep edhe ma shum vler webit.ky ashte mendimi i im.ju pershendes te gjitheve

aur Data: E Premte, 07/11/2008, 20:05 | Mesazhi # 12
Ushtar
Mesazhet: 17
hello Erisi.
Eshte me te vertete shume i mire ky site.
Po e filloj une e para prezantimin:

Mirembrema
Quhem Aurela,nga Tirana.momentan ne Rumani.

Urime urime per idene gjeniale te kesaj faqe interneti.
Shpresoj te njihemi me me shume anetare te forumit.

Pejani Data: E Shtunë, 08/11/2008, 19:08 | Mesazhi # 13
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni: 3
biggrin Te nderuar anetar te sitit,te gjitha keto qe ne i shofim ketu dhe kemi mundesine ti shiqojme eshte krijuar me nje pune te mundimshme por edhe shume kohe te investuar, prej admin dhe anetareve te rregullte ne site.Permabajtja e sitit e shtjen njerin qe te hy dhe te qendroj ne te, prandaj ne te gjithe duhet te japim kontributin tane qe sa me shume risi te kemi,sepse sa me shume risi dhe tema te reja aq edhe nevoja me e madhe per te hy ne site. Nje gje qe eshte shume me rendesi qe pas hyrjes ne site te klikohet "Forum".Kaloni mire dhe pershendetje te gjitheve biggrin

Krenar qe jam Shqipetar

Clyde Data: E Shtunë, 15/11/2008, 12:21 | Mesazhi # 14
Gjeneral Major
Mesazhet: 276
Reputacioni: 2
antar te nderuar te gjithe se bashku mundemi ta bejme kete site nje nga me te miret!!!

Ndihmoni te gjith, sa do pak qe mundeni!!

ja kalofshi mire!

zylfo Data: E Shtunë, 15/11/2008, 20:44 | Mesazhi # 15
Major
Mesazhet: 84
sa vet ishim ma a u morr vesht

kitariste Data: E Dielë, 16/11/2008, 18:59 | Mesazhi # 16
Nen kolonel
Mesazhet: 129
Dorjan sitin e ke shume te mrekullushem po vete nuk je ne terezi se ke bere nje pune shume te mrekullushme po duhet te punosh pak ne tolerim dhe ne nervozillek, ji pak me xhentil jo kaq i eger se chat eshte ketu bejme dhe batuta ok? qe keshtu mos i humb vlera vetes se ke bere nje gje shume te mrekullushem ok? mundohu te behesh me tolerant se nuk je dhe aq i keq ne shpirt kaq kisha per te thene se jam me nerva per vete tani.
ciao te kam xhan te puc ke faqja tongue tongue tongue

Pejani Data: E Dielë, 16/11/2008, 19:10 | Mesazhi # 17
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni: 3
biggrin Dua vetem te them, njeriu i drejte edhe te behet nervoz ndonjehere nuk ka gje te keqe, por vetem te qeshesh e mos te besh gje nuk eshte ne rregull, nuk do na kish pelqyer as ashtu. Pershendetje kaloni mire biggrin

Krenar qe jam Shqipetar

kitariste Data: E Dielë, 16/11/2008, 19:22 | Mesazhi # 18
Nen kolonel
Pejani Dori je ti zemra ? Dori me sa e njof nuk ka nevoje per avokat mbrojtes ok zemer qe keshtu bene mire te mos flasesh ne emer te dori thnx tongue tongue tongue

Lorderon Data: E Dielë, 16/11/2008, 20:28 | Mesazhi # 19
Kolonel
Mesazhet: 62
kitariste, Dori ska nevoje per avokat e dime por ndonjehere kur njeriu mundohet shume harxhon ore te tera para pc dhe ka disa "me te zgjuar"qe marrin punen tende dhe e publikojne gjetiu duke e paraqitur si te tyren pakez nervozizem te vjen,dhe kjo gje ka ndodhur para disa kohesh.se e di si i thone kur digjesh nga qulli i fryn kosit.le te mundohemi te gjithe te kontribuojme per mbarvajtjen e forumit se te gjithe kane nevoje per te gjithe.

kitariste Data: E Dielë, 16/11/2008, 20:35 | Mesazhi # 20
Nen kolonel
uaaaaaaaaaaaaa sa interesante po me habisni o Lorderon as ti zemer as pejani nuk e dini ca kam une me dorin dhe per sa i perket kesaj qe the ti as di gje une qyqja me lini mo rehat, se sdini gje per se e kam fjalen per dorin ai e di vete tongue tongue apo beheni cik xheloza qe puca dorin ke faqja tongue tongue tongue

Forum » Rregullorja » Komente e sugjerime mbi sitin » Anëtarët
Page 2 of 3«123»
Search:

Tag Board
500

Statistics

Login form
E-mail:
Password:

Site friends
  • Create your own site

• Copyright MyCorp © 2009