|
 | |  |
 |
| Lista e Filmave Shqiptarë në Shqiplive |
|
ermal
|
Data: E Dielë, 08/02/2009, 13:45 | Mesazhi # 11
|
Gjeneral Major
Mesazhet: 311
Reputacioni:
19
Statusi: Jashtë linje
|
Sot janë shtuar edhe dy filma të rinj : 1)Fundi i një gjakmarrje 2)Prindër të vegjël Ndërsa filmi 1)Familja ime është venë në një version të ri më cilësor si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
Ti, Shqipëri, me jep nder, me jep emrin Shqipëtar
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Mërkurë, 11/02/2009, 23:41 | Mesazhi # 12
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe tre filma të rinj : 1)Lundrimi i parë 2)Me hapin e shokëve 3)Prindër të vegjël Ndërsa filmi 1)Malet me blerim mbuluar 2)Mimoza llastica është venë në një version të ri më cilësor si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Hëne, 16/02/2009, 21:31 | Mesazhi # 13
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe katër filma të rinj : 1)Gabimi 2)Kush është vrasësi 3)Nga mesi i errësirës 4)Nusja Ndërsa filmat 1)Ndërgjegja 2)Në shtëpinë tonë 3)Nëntori i dytë 4)Në pyjet me borë ka jetë janë venë në një version të ri,të plotë si dhe më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Martë, 24/02/2009, 03:46 | Mesazhi # 14
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe dy filma të rinj : 1)Kërcënimi 2)Në ditët e pushimeve Ndërsa filmi 1)Agimet e stinës së madhe (Seria e V-të) është venë në një version të ri,të plotë si dhe më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Premte, 27/02/2009, 00:03 | Mesazhi # 15
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe dy filma të rinj : 1)Në emër të lirisë 2)Një djalë dhe një vajzë Ndërsa filmat 1)Dimri i fundit 2)Nata e parë e lirisë 3)Në çdo stinë janë venë në një version të ri më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Dielë, 08/03/2009, 00:51 | Mesazhi # 16
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe dy filma të rinj : 1)Një emër midis njerëzve 2)Pesha e gruas sime Ndërsa filmat 1)Gjoleka,djali i Abazit 2)Një Gjeneral kapet rob 3)Një shoqe nga fshati 4)Një vonesë e vogël 5)Njeriu me top janë venë në një version të ri,të plotë si dhe më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Mërkurë, 11/03/2009, 15:25 | Mesazhi # 17
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe pesë filma të rinj : 1)Një jetë më shumë 2)Odisea e tifozave 3)Oshëtimë në bregdet 4)Operacioni "Zjarri" 5)Pas takimit të fundit Ndërsa filmat 1)Plagë të vjetra 2)Pylli i lirisë janë venë në një version të ri,të plotë si dhe më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Mërkurë, 18/03/2009, 11:42 | Mesazhi # 18
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe tre filma të rinj : 1)Pranvera s'erdhi vetëm 2)Pranverë në Gjirokastër 3)Qyteti më i ri në botë Ndërsa filmat 1)Përballimi 2)Përrallë nga e kaluara 3)Qortimet e vjeshtës janë venë në një version të ri më cilësor si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Enjte, 26/03/2009, 16:36 | Mesazhi # 19
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe pesë filma të rinj : 1)Dasma e shtyrë 2)Fundi i marrëzisë 3)Rruga e Lirisë 4)Si gjithë të tjerët 5)Rrugicat që kërkonin diell (Seria e II-të) Ndërsa filmat 1)Rrethi i kujtesës 2)Rrethimi i vogël 3)Rrugë të bardha 4)Rrugicat që kërkonin diell (Seria e I-rë) janë venë në një version të ri më cilësor si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
| |
|
ermal
|
Data: E Shtunë, 28/03/2009, 01:01 | Mesazhi # 20
|
Gjeneral Major
Reputacioni:
19
|
Sot janë shtuar edhe dy filma të rinj : 1)Streha e re 2)Shokë të një skuadre Ndërsa filmat 1)Skënderbeu 2)Skëterrë 43 3)Stolat në park 4)Shirat e vjeshtës janë venë në një version të ri,të plotë si dhe më cilësorë si në aspektin audio ashtu edhe atë video. Shikim të këndshëm.
|
|
|
|
|
|  |
 | |  |
|
|
|