|
 | |  |
 |
| Ndihmë për TVRrrjeti |
|
maratonomak
|
Data: E Martë, 23/12/2008, 19:59 | Mesazhi # 61
|
|
Nen kolonel
Mesazhet: 124
Reputacioni:
2
Statusi: Jashtë linje
|
Jamune - Degjo nuk eshte rasti te ofendohesh dhe te zesh be. Fakti eshte qe Tv Rrjeti ka nja 4 muaj qe nuk punon. SHume veta ketu ne forum kane tentuar te gjejne ndonje rruge zgjidhje (perfshire dhe une), por deri tani s'i eshte bere derman. Edhe Dori (administratori) me sa di une s'ka mundur ti beje ndonje gje. I kerkoj falje Dorit se s'dua ta ve ne seder , lol. Falenderojme Dorin qe na ka bere te mundur ne kete website te shikojme Tv shqip me nje cilesi shume te mire, ndoshta me te mire se Tv Rrjeti.(pervec Top Channel qe tani s'po hapet as tek vitrinat.com). Me kete rast shpresoj qe Dorjani te na beje te mundur te shikojme dhe Top Channel meqe po vjen dhe Viti i Ri. Dhe meqenese eshte atmosfere festash Gezuar Festat dhe Vitin e Ri te gjitheve.(pa qejfmbetje)
|
|
|
|
| |
|
maratonomak
|
Data: E Martë, 23/12/2008, 20:13 | Mesazhi # 62
|
|
Nen kolonel
Mesazhet: 124
Reputacioni:
2
|
Kerkoj Falje se Top Channel qenka rregulluar.
|
|
|
|
| |
|
jamune
|
Data: E Martë, 23/12/2008, 20:18 | Mesazhi # 63
|
|
Major
Mesazhet: 93
Reputacioni:
0
|
Ja pra për ata që mendojn se baj shaka këtu është (print screen ) që e bëra tash nga top chanel... vetëm që të argumentoj atë që pohoj e jo që ofendohem.... përshëndetje ver linkun tamam
Mesazhi i modifikuar nga dorjan1976 - E Mërkurë, 24/12/2008, 01:08
|
|
|
|
| |
|
kandi
|
Data: E Martë, 23/12/2008, 22:49 | Mesazhi # 64
|
Kapterr
Mesazhet: 33
Reputacioni:
0
|
Me perpara top channel s'ka punuar .Tani punon po prape se merr dhe aq paster. Megithate falemderit, me mire keshtu se pa gje fare.
|
|
|
|
| |
|
niku28
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 07:17 | Mesazhi # 65
|
Oficer
Mesazhet: 47
Reputacioni:
0
|
Tv Rrjeti punon te Jamune meqe e ka shkarkuar per here te pare. Une i kam 3 kompjutera ne shtepi dhe te secila ka punuar ne shkarkimin e pare, poashtu para disa diteve edhe te kompjuteri i nji shoku tv rrjeti punonte. Tv Rrjeti (ose Web Tv) punon vetem kurr behet shkarkimi per te paren here, e nuk punon nese ri shkarkohet per se dyti here.
|
|
|
|
| |
|
Graciano
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 15:26 | Mesazhi # 66
|
Oficer
Mesazhet: 78
Reputacioni:
0
|
niku bashkohem me mendimin tend dhe un ,Me te njejtin komjuter qe kam (1) e kam shkarkuar 3 her dhe ka punuar veten per 3 dite,por 3 here e kam ber shkarkimin nga webe te ndryshme,Pra ne qofte se e shkarkoni nga web tjeter punon per 3 dite vetem.
|
|
|
|
| |
|
jamune
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 15:48 | Mesazhi # 67
|
|
Major
Mesazhet: 93
Reputacioni:
0
|
Faleminderit për përmbajtjen tuaj.. simbas webtv ki program asht për 3 dit falas mbasandej skadon afati i përdorimit falas... Mua më kan mbetur edhe 8 orë , të shohim a do të punon edhe mbas ksaj kohe, si në rastet e mëparshme kur edhe ka punuar edhe mbas skadimit të afatit.... sidoqoft do të lajmrohem dhe do të ju informoj....
|
|
|
|
| |
|
AlbaniaSoccer
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 16:01 | Mesazhi # 68
|
Nen kolonel
Mesazhet: 147
Reputacioni:
0
|
duhet credit per tu shikuar ose nje code
|
|
|
|
| |
|
niku28
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 17:12 | Mesazhi # 69
|
Oficer
Mesazhet: 47
Reputacioni:
0
|
Ne moment nuk ka as code ose mundesi per te ble code. Un jam munduar nga siti i tyre me ble credit mirepo nuk me lejon me u regjistru ose me i leshu email.
|
|
|
|
| |
|
maratonomak
|
Data: E Mërkurë, 24/12/2008, 17:36 | Mesazhi # 70
|
|
Nen kolonel