Forum
E Hëne, 23/11/2009, 04:41
Welcome vizitor | RSS
Tv Shqip,Filma Shqip,Humor Shqip
Main | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Infomacione » Informacione » Ndonje WEB per SMS falas (dergim SMS pa pasur cell)
Ndonje WEB per SMS falas
Artan Data: E Shtunë, 01/11/2008, 05:53 | Mesazhi # 1
Oficer
Mesazhet: 71
Reputacioni: 0
Statusi: Jashtë linje
nese di kush ndonje web per dergim sms pa pasur celular ...

kssonix Data: E Martë, 06/01/2009, 14:01 | Mesazhi # 2
Ushtar
Mesazhet: 6
Reputacioni: 0
a ke sy tii ? ky eshte forumi i Programeve per video jo per kerkesa ??? ncncn angry

ermal Data: E Martë, 06/01/2009, 20:13 | Mesazhi # 3
Gjeneral Major
Mesazhet: 311
Reputacioni: 19
Kssonix ka shkruar :

a ke sy tii ? ky eshte forumi i Programeve per video jo per kerkesa ??? ncncn angry

Kssonix herën tjetër kur i drejtohesh një anëtari je i lutur të jesh më shumë tolerant.
Artani edhe mund të ketë bërë gabim në zgjedhjen e forumit përkatës po kjo nuk do të thotë që duhet mi i thënë fjalën e fundit të parën.
Në këtë forum para së gjithash duhet të mbizotëroje respekti për njëri tjetrin duke u bazuar vetëm tek një fjalë e urtë popullore :
"Sillu me të tjerët ashtu si dëshiron që ata të sillen me ty".

Artan për kërkesën tënde mund ta gjesh përgjigjen në këtë forum tek disa tema të hapura për të njëjtën arsye.
Je i lutur gjithashtu që përpara se të hapësh një temë të re të shikosh në forum n.q.s ka ndonjë temë të ngjashme apo të përafërt me atë që ti kërkon.
Këtë duhet ta bësh jo vetëm sepse në këtë mënyrë forumi është sa më i rrjedhshëm dhe funksional për të gjithë komunitetin e anëtarëve por edhe sepse një gjë e tillë kërkohet në mënyrë specifike nga Rregullorja e Forumit.
Fakti është që ti në këtë forum ke hapur edhe dy tema të tjera me po të njëjtën përmbajtje:
Tema e Parë në datën 19 Shtator 2008 me titullin Ndonjë web për sms falas???
Tema e Dytë në datën 25 Tetor 2008 me titulin SMS falas pa tel (A din kush)
Kjo që ti ke hapur në datën 11 Nëntor 2008 është tema e tretë me të njëjtin argument.
Tani ti e kupton që një gjë e tillë është në kundërshtim me ato që thamë më lart prandaj je i lutur në të ardhmen të jesh më shumë i kujdesshëm.
Ju falenderoj të dyve për mirëkuptimin dhe shpresoj që në të ardhmen nuk do të ndodhin më gjëra të tilla.

Ti, Shqipëri, me jep nder, me jep emrin Shqipëtar

Forum » Infomacione » Informacione » Ndonje WEB per SMS falas (dergim SMS pa pasur cell)
Page 1 of 11
Search:

Tag Board
500

Statistics

Login form
E-mail:
Password:

Site friends
  • Create your own site

• Copyright MyCorp © 2009