Forum
E Hëne, 23/11/2009, 04:54
Welcome vizitor | RSS
Tv Shqip,Filma Shqip,Humor Shqip
Main | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » Infomacione » Informacione » Amok/u i Vinendenit kushton jeten e dhe nje Shqiptari
Amok/u i Vinendenit kushton jeten e dhe nje Shqiptari
Pejani Data: E Shtunë, 14/03/2009, 16:19 | Mesazhi # 1
Gjeneral Major
Mesazhet: 294
Reputacioni: 3
Statusi: Jashtë linje
biggrin Pershendetje te nderuar siq edhe jeta e njeriut her mire e her jo aq mire keshtu edhe ky lajm,postim jo aq i kendshem por jeta shkon tutje biggrin

Nxënësi i vrarë shqiptar në masakrën në Gjermani, është Ibrahim Halitaj nga Tërdeci i Drenasit
Në masakrin që ndodhi në shkollën e Winnendenit (afër Stuttgartit) në Gjermani në mesin e 15 të vrarëve nga amoku Timo Kretschmar është edhe nxënësi shqiptar Ibrahim Shemsi Halitaj (15 vjeçar) nga Tërdeci i Drenasit.

Në vendin ku ai është vrarë shokët e klasës e kanë vendosur një triko të futbollistit Ronaldo, pasi që Ibrahimi ishte adhures i lojës së futbollit dhe vet luante futboll. Ai para pak kohe kishte pësuar një lëndim në gju dhe për këtë shkak ishte operuar dhe për shkak të këtij operacioni ai ende ecte me paterica. Ai mund të ndodhë se u vra edhe për këtë shkak ngase nuk ka mundur të ecë apo të vrapojë më shpejt për të ikur nga vrasësi.

Krenar qe jam Shqipetar

BLeRo Data: E Dielë, 15/03/2009, 14:40 | Mesazhi # 2
Kolonel
Mesazhet: 168
Reputacioni: 0
Statusi: Jashtë linje
Qoft dheu i leht per Ibrahim Halitajn ishalla nuk do kete me keso masakra shprehi ngushllimet me te thella per kete djalosh kosovar .

***PeJa Ime Me E BuKuRa***

Mesazhi i modifikuar nga BLeRo - E Dielë, 15/03/2009, 14:41

Forum » Infomacione » Informacione » Amok/u i Vinendenit kushton jeten e dhe nje Shqiptari
Page 1 of 11
Search:

Tag Board
500

Statistics

Login form
E-mail:
Password:

Site friends
  • Create your own site

• Copyright MyCorp © 2009